Wat zijn polymeer kralen?

Polymeer kralen zijn gemaakt van polymeer klei en worden daarom ook wel klei kralen genoemd. De vrolijke kralen komen van origine uit West-Afrika en staan in Nederland vooral bekend als kleurrijke kralen beschikbaar in diverse vormen. Bekijk het gehele aanbod bij Kralen&Co en verwerk de kleurrijke kralen in jouw zelfgemaakte sieraden.

 

Populairste polymeer kralen

De populairste polymeer kralen zijn de smiley kralen, fruit kralen en hart kralen maar er zijn een stuk meer kleurrijke soorten beschikbaar. Zo zijn de polymeer dier kralen ook erg populair en zie je vaak terugkomen in zelfgemaakte sieraden. Polymeer kralen worden voornamelijk verwerkt in trendy armbanden en kettingen.

 

Smiley kralen

De smiley polymeer kralen zijn vrolijke kralen die iedereen een lach op zijn gezicht geeft. Met zijn kleurrijke uitstraling zijn de smiley kralen te verwerken in allerlei sieraden. Zo zijn ze leuk te verwerken in een zomers zelfgemaakt armbandje of ketting. Maar ook kunnen ze goed verwerkt worden in oorbellen met nietstiften of kettelstiften. 

Fruit kralen

Kleurrijke polymeer fruit kralen kunnen verwerkt worden in zomerse zelfgemaakte armbandjes en kettingen. Polymeer fruit kralen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten fruit en staan vooral bekend om de avocado, watermeloen en ananas.

 

Hartjes kralen

Naast smiley en fruit kralen blijven hartjes kralen natuurlijk ook altijd populair. Zo zijn ze niet alleen leuk om te verwerken in een sieraad voor jouw Valentijn. Maar ook in de andere kleurrijke sieraden.

 

Dier kralen

Ook de polymeer dier kralen worden steeds populairder en zie je vaak terug in trendy armbandjes en kettingen. Met verschillende soorten en kleuren is er altijd een geschikte kraal voor jouw project.